Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов роудстер - Alfa Romeo 4C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
    Мен ми е много интересно как точно знаеш че алфа ще пусне калпава кола, не са ли точно твоето предразсъдъци и капаци!!!
    Би ли цитирал, къде съм казал такова нещо, защото на мен ми се струва, че е точно обратното!

Ще ти помогна, че явно капаците ти са доста големички:
    Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    За това, че колата ще е хубава, едва ли някой от нас има съмнения.
    Taка по-добре ли се вижда?
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Аlfa Romeo не може да си позволи да продава бижута, не и сега.
      С 8С извадиха късмет, защото тя наистина е бижу.
      А цената не определя дали една кола е премиум или не, за наше съжаление. Защото в момента новите алфи гонят по цена премиум марките, ама за огромно съжаление, не ги гонят по качества, дайте да не се залъгваме.
      И да, емблемата на Porsche определено те прави по-добра кола, вземете ги свалете тези капаци малко.
      И това го казва човек,който кара кола,която е предводител на краха на Алфа Ромео.Спортна кола/танк/-150 к.с.,1400 кг.,с ужасно пъно поведение,сори ма ти ако имаше избор щеше ли да си купиш преди години ново ГТВ,аз мисля че не

П.С.Маркионе отдавна знаем че е идиот,ма в крайна сметка марката е в негови ръце.Някой ако иска може да кандидатства да го замести.............
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Би ли цитирал, къде съм казал такова нещо, защото на мен ми се струва, че е точно обратното!

Ще ти помогна, че явно капаците ти са доста големички:

Taка по-добре ли се вижда?
        Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Защото в момента новите алфи гонят по цена премиум марките, ама за огромно съжаление, не ги гонят по качества, дайте да не се залъгваме.
        Ето за това говоря.
        И хайде малко по леко с тона!!!
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          И това го казва човек,който кара кола,която е предводител на краха на Алфа Ромео.Спортна кола/танк/-150 к.с.,1400 кг.,с ужасно пъно поведение,сори ма ти ако имаше избор щеше ли да си купиш преди години ново ГТВ,аз мисля че не

П.С.Маркионе отдавна знаем че е идиот,ма в крайна сметка марката е в негови ръце.Някой ако иска може да кандидатства да го замести.............
          155к.с., моля, моля...

Иначе, казвам го като човек, който не робува на марки. Когато тогава си търсех кола, исках или BMW E36 Coupe или Alfa Romeo 156. И двете 2.0, защото тогава имаше акциз.
          Случи се така, че "без да искам" седнах в едно GTV и буквално се влюбих в колата.
          Съответно си купих такава. Виждаш ли в това някакъв проблем или е както си мисля - въпрос на вкус и личен избор в дадения момент?

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
          Ето за това говоря.
          И хайде малко по леко с тона!!!
          Не виждам какво е на тона ми.
          А ако виждаш нещо грешно в думите ми, които си цитирал, чувствай се свободен да ме обориш.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

155к.с., моля, моля...

Иначе, казвам го като човек, който не робува на марки. Когато тогава си търсех кола, исках или BMW E36 Coupe или Alfa Romeo 156. И двете 2.0, защото тогава имаше акциз.
            Случи се така, че "без да искам" седнах в едно GTV и буквално се влюбих в колата.
            Съответно си купих такава. Виждаш ли в това някакъв проблем или е както си мисля - въпрос на вкус и личен избор в дадения момент?

Не виждам какво е на тона ми.
            А ако виждаш нещо грешно в думите ми, които си цитирал, чувствай се свободен да ме обориш.
            Ми аз поне не си избирам в дадения момент а много преди това и си търся точно това.Трябва ше да си вземеш БМВ да се видиш у кола

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Ми аз поне не си избирам в дадения момент а много преди това и си търся точно това.Трябва ше да си вземеш БМВ да се видиш у кола
              Toва за BMW-то го обясни на колегата над мен, който явно е на друго мнение.
              Но всъщност, в сравнение с Е36 купе, GTV-то е по-добрата кола, поне според мен. Не е като да не съм карал такива баварци. Но това си е моето мнение де, защото аз и до момента страшно много харесвам колата си. Единственият й (и не малък) недостатък е, че не е с 3.0/3.2 двигатал, ама какво да се прави.
              По-нататък, може да бъде поправена тази "несправедливост".

П.П.
              Изместихме твърде много темата.
              Пак ще кажа - смятам, че 4С ще е страхотен автомобил. Как ще се продава обаче, ще видим.
              Last edited by Fear; d.m.y г., 16:43.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Хайде стига оплАквали нероден Петко...
                Не помня случай в тая индустрия прототип да влезе в серийно производство без промени на оригиналния замисъл.
                А цената изобщо не е толкова голяма на фона на това което ще предлага + традицията на Алфа - леко купе и малък но мощен мотор.
                Не, че не могат да я омажат докато излезе на пазара, могат... но за момента нещата са в рамките на нормалното, няма симптоми за омазване.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ако към тях се добавят и разни други, като Lotus Exige, Porsche Cayman/Carrera, BMW E46 M3 CSL и още един куп други, ПРОБЛЕМЪТ с избора става направо галактически.
                  BMW M3 (сегашното, CSL не се прави вече) - 68,000+ евро
                  Porsche Cayman - 51,000 евро за базовата версия (директен конкурент).
                  Porsche Carrera - започва от 88,000 евро.
                  Lotus Exige - никъде не намирам цена на който и да е Лотус
                  Chevrolet Camaro - от 40,000 евро. Обаче за тези пари освен разход от 21 на сто (официален) друго много не получаваш. Колата с шофьора удря 2 тона.*
                  Chevrolet Corvette - от 75,000 евро.
                  Toyota FT86/Subaru BRZ - още не е обявено, но със сигурност ще е доста по-евтино от всичко изброено (дори Камарото), но и по екстри и лукс ще е като Ярис.

Според мен 4C ще е страхотна кола. Алфа никога не е била много популярна и това е част от чара ѝ. Аз не се притеснявам за продажбите. Освен това нито една от гореизброените няма подобно шаси или близко тегло. Даже вече съм започнал да пускам стотинки в касичката да си я купя...
                  * За цената си е добра според мен, де, но няма място за сравнение със 4C (като казвам няма място имам предвид, че все едно да сравняваш килограми с метри - просто са различни, не че едното е много по-добро от другото)
                  Last edited by vladev; d.m.y г., 17:14.
                  Subaru Legacy 3.0R
                  Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                  sigpic

Comment

Toва за BMW-то го обясни на колегата над мен, който явно е на друго мнение.
                    Но всъщност, в сравнение с Е36 купе, GTV-то е по-добрата кола, поне според мен. Не е като да не съм карал такива баварци. Но това си е моето мнение де, защото аз и до момента страшно много харесвам колата си. Единственият й (и не малък) недостатък е, че не е с 3.0/3.2 двигатал, ама какво да се прави.
                    По-нататък, може да бъде поправена тази "несправедливост".

П.П.
                    Изместихме твърде много темата.
                    Пак ще кажа - смятам, че 4С ще е страхотен автомобил. Как ще се продава обаче, ще видим.
                    Мойто мнение за БМВ ще си го запазя за себе си,но имай предвид,че не е като твойто

Comment

• Абе де да знам...
                      Днес си купих този аутобилд с алфите...
                      Сравняваха 4ц и още две марки...
                      Пред4ц ауди тт изглеждаше като варелче,а поршето направо като трабантче....
                      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• ...
                        Last edited by pooh; d.m.y г., 11:41.

Comment

• Еми не те е срам !!!!!!
                          Така се предизвикват сърдечни удари !!!!!

Съобразяваите се малко !
                          Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                          159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                          NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                            Малко пресни живи снимки от конкурса за красота, течащ в момента във Villa d'Este. Този път 4с са го барнали в бордо лак.

ГАЛЕРИЯ 1
                            Резултата!!!
                            Alfa Romeo 4C бе избрана за най-красивата концeпция
                            http://www.speed-press.com/Alfa-Rome.../?pageId=21150
                            Избери Твоят ... SOUND
                            https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• ...
                              Last edited by pooh; d.m.y г., 11:41.

Comment

• Някой да има идея как се води цвета на спирачните апарати?
                                Alfa Romeo 155 1.8TS
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Working...
                                X